Schulen Albulatal
Scolas Val Alvra

Calonda mars sfugiainta igl anviern, ma betg la treid'ora.

Calonda mars 2024 trotz(t) dem schlechten Wetter.

Hurra, la scola arda!

An la scola a Lantsch ò gia lia en' exercezi da pumpiers e sessour ena scolaziun digls scolars e dallas scolaras. I on exercito da clamar ageid, tge tg'ins fò schi arda ainten la tgadafi scu er anrudlar igl uder da pumpiers.

En grond angraztg agls pumpiers da Vaz/Obervaz e Lantsch/Lenz!

L'emda da sports d'anviern 2024

Durant l'emda da sports d'anviern, eran igls scolars e las scolaras dalla 1.- 6. classa tiers dus deis da skis, er cun patinas sen igl glatsch, a scusalar, cun gianellas a la tschertga da fastizs d'animals ni d'ampuar la cursa d'orientaziun da skis.

Show d'art dalla scoletta Muntanela

Teater a Lantsch

Ina dispita celestiala.

Ils uffants han rimnà cun ina collecta per “Ausbildungshilfe Kenia”